PortenUncategorizedGranskningsnämnden och hedersdoktorn Log in

Comments

Granskningsnämnden och hedersdoktorn — 2 Comments

  1. Jag har en anmälan inne nu om Korrespondenternas rena lögner om antalet traffickerade nigerianskor till Europa. Mina tidigare väl underbyggda anmälningar har avfärdats redan före granskningsnämnden, med att en person ensam sorterar bort så att anmälan inte ens når granskningsnämnden. Granskningsnämnden borde helt befrias från folk med kopplingar till medier och Svt.

  2. Ja, jag har inte heller lyckats få igenom en enda fällning. Att CB blev “friad med kritik” för det här sista är det närmaste hittills.

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: