PortenUncategorizedPropagandisterna (eller var det korrespondenterna?) del 2 Log in

Comments

Propagandisterna (eller var det korrespondenterna?) del 2 — 5 Comments

  1. Det finns inga som älskar trafficking så som antitraffickingaktivisterna. Den hjälper dem att driva på den moralistiska och manshatande agendan utan att ens behöva anstränga sig för att vara vetenskapliga eller objektiva. Det räcker med att dra vilket skrämselpåstående som helst för att medierna ska hänga på och själva erhålla enkel credit. Den enda sextraffickingindustri som verkligen existerar är den som drivs av de “goda” antitraffickingaktivisterna.

  2. Jag har nu anmält programmet till Granskningsnämnden. Förvänta er inte att de ens bryr sig om att ta upp det.

  3. Det kommer givetvis att frias. Jag fick ett friande meddelande på en av mina anmälningar igår. Kommer eventuellt att skriva inlägg om det.

  4. Självklart kommer det att frias. Att det finns svart på vitt på att “Korrespondenterna” för fram falska uppgifter som fakta har ingen betydelse. Det gäller att hålla pk-fasaden och kollegialiteten högt.

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>