PortenUncategorizedNej, SD är inte sossar – SD är KDs smartare syster. Log in

Comments

Nej, SD är inte sossar – SD är KDs smartare syster. — 1 Comment

  1. SD är NMRs smartare syster. Och i likhet med NMR vilade partiet på en nationalsocialstisk grund från början. Det blev för jobbigt att försvara dogmerna och BSS-idiotierna. Så man skiftade taktik, Jimmie kom in, inriktningen blev populism man behöll Per Albin och sen kopierade man friskt från Moderaternas och Kristdemokraternas partiprogram. Däremot ser Jimmie ut som en KD(S).

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

%d bloggers like this: