PortenUncategorizedTitanic sjunker än en gång Log in

Comments

Titanic sjunker än en gång — 2 Comments

 1. Jo. Det finns en hel del bra åtgärder, varav du tog upp vissa av dem, men vaccin är förmodligen dåligt för de allra flesta:
  https://anthropocene.live/2020/03/26/kan-vaccin-gora-mer-skada-an-nytta/

  Jag kan nämna några fler förebyggande åtgärder som finns: c-vitamin, magnesiumcitrat, zink, sol eller d-vitamintillskott, fet fisk, rikligt med kolesterol från ägg, avstå från statiner och blodtrycksmediciner och LCHF-kost, samt att röra på sig regelbundet

  För de som kommer i respirator, finns ju för det första en anledning att ha respiratorer redoo, samt ev. intravenöst c-vitamin, klorokin eller interferon från Kuba.

  Att tre av fyra som intensivvårdas är män skulle kunna bero på högre andel män som äter statiner eller mediciner för högt blodtryck vilket sänker kolesterolet och immunförsvaret. Det kanske är än mer vetenskaplig hypotes än hugskott om att ex. Gud tycker att det finns för många män?

  Paniken var rimlig innan kineserna kom på att viruset inte var så farligt och går att både förebygga och behandla relativt enkelt OM man har beredskap för det. man kan dessutom rösta för mycket hög beredskap om man vill det.

  För att hålla vissa industrier kvar i landet, så att vi inte blir utelämnade i nästa krissituation, så gäller det att skapa ett Svexit, men 99% av folket röstar inte för detta …än, men röstar till 99% för EU-vurm.

  Panik skapar sänkt immunförsvar så panik hjälper oss inte. Motion och meditation hjälper.

  Naturen rår inte längre som den gjorde förr, i de artfatttiga öknar som människor, getter och råttor tycks skapa här och var genom överpopulation.

  Gotland vill väl undvika berg av fulla liksäckar utanför sjukhusen, kan jag tänka mig. Det har jag full förståelse för.

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>