PortenUncategorizedSD-Thailand Log in

Comments

SD-Thailand — 10 Comments

 1. “Vad är det för nationalister som överger sitt land när ens folk behöver en? Kanhända klarar vi oss bättre utan dessa medgångssupportrar. ”

  OK, då vet vi som har flyttat ut vad som gäller…………………..

 2. Jag tror inte att SD kan göra det som sossarna gjorde. När sossarna byggde upp sin folkrörelse så var det med en stor majoritet personer från samma kultur och med samma intressen. De var arbetare med en knaper tillvaro.
  Olika folkets hus byggdes av föreningar där unga människor på hela sin fritid på att bygga huset. Sedan på de en mycket stor andel av sin fritid i huset, där de studerade, diskuterade, dansade och festade.

  SD marknadsförs olika till olika grupperingar. De kan inte direkt mötas och diskutera. Det enda som förenar dem är att de inte vill ha svartskallar i Sverige, allt annat är de oense om. Det är konservativa, sossar och liberaler om vartannat.

  Dessutom är det stora hotet mot den svenska kulturen all amerikansk skräpkultur som de flesta svenskar matas med. De flesta unga kan inte ens prata svenska ordentligt och riktig svensk mat rynkar de på näsan åt.

  Jag har tagit mig an några gamla timmerhus och uppfostrat mina barn till svenskar. Det är mitt bidrag, men det är nog sista generationen där man kan finna svenskar.

  Bara att tänka sig att det kan finnas nationalister som blir invandrare i ett annat land känns främmande. De flesta som pratar om nationalism idag är också de minst svenska till språk och kultur.

 3. Jag tror inte du förstår vilken fas vi är i. Att inbilla sig att några folkets hus hjälper mot folk som inte drar sig för att våldta och mörda är enbart naivt. Se bara på hur det blivit i UK, där har de blivit så segerrusiga att miljontals vita flickor används som sexslavar. Vi ser samma trend här i Sverige med våldtäkter som ökar år efter år.

  I den yngre åldersgruppen är Svenskar redan i minoritet. Muhammed är ett av de vanligaste namnen på gossebarn i Sverige just nu.

 4. @utlandssvensk
  “OK, då vet vi som har flyttat ut vad som gäller.”

  Det beror väl på varför du flyttat, men känner du att du kan ta åt dig av texten så är du välkommen att göra det. Jag är i så fall nyfiken på att förstå varför du flyttat?

  @MJ

  Visst kan inte SD göra det sossarna gjorde, vilket var lite av min poäng. Jag tror att vi gör oss en otjänst om vi tror att SD ska bli den store räddaren i nöden.
  Jag vet inte om jag håller med dig i din dystra framtidsutsikt. Visst är vi infekterade med både utländsk och inhemsk skräpkultur, men jag tror inte att detta är nog för att fälla svenska folket ..?

 5. @J.G

  Jag tror att vi behöver få svenskar att sluta sig samman, det är en förutsättning för allt annat och det är där jag ser att lokaler ägda av nationalistiska rörelser kommer in i bilden. Vi behöver bygga upp en infrastruktur helt enkelt. Självklart kommer inte infrastrukturen i sig att lösa något.

 6. @ Kollen.

  “Det beror väl på varför du flyttat, men känner du att du kan ta åt dig av texten så är du välkommen att göra det. Jag är i så fall nyfiken på att förstå varför du flyttat?”

  Jag har förklarat och debatterat min flytt många gånger, både här och på andra ställen. Eftersom jag lämnade landet för mer än 20 år sen men hela vägen har varit ganska aktiv i debatten har det blivit många tillfällen att dryfta saken. Många har ställt ungefär samma frågor som du gör i detta inlägg och jag brukar svara ganska utförligt.

  Detta är dock det klart mest aggressiva inlägg jag någonsin har sett i detta ämne och jag har ingen lust att skriva några längre svar, åtminstone inte nu.

 7. @Utlandssvensk

  Mitt syfte var väl inte i första hand att sparka någon på smalbenen, jag var mest frustrerad över fenomenet. Jag kan bara inte förstå hur man å ena sidan säger sig vara förtvivlad över att svenskarna är på väg att bli minoritet i sitt eget land, samtidigt som man å andra sidan väljer att bidra till det genom att flytta utomlands för att det är för många invandrare här. Man kan såklart flytta av många anledningar och dom allra flesta har jag inga problem med, men just att bidra till ett problem eftersom man tycker att det är ett problem … Det begriper jag inte.

 8. J-G

  “Muhammed är ett av de vanligaste namnen på gossebarn i Sverige just nu.”

  Det beror dock inte på att svenskar är i minoritet. Det beror på att svenskar har långt högre variabilitet när de namnger gossebarn medan minoriteten invandrare i mycket högre grad namnger sina gossebarn till ett och samma namn om och om igen. Det är inte en fråga om att de är fler, det är en fråga om att de är en kollektivistisk minoritet som i högre grad härmar varandra medan svenskar i högre grad är en individualistisk minoritet som inte döper varenda gossebarn till Gustaf Wasa.

  Vad beträffar utlandsboende svenskar så är de ofta fortfarande svenskar och får väl fortfarande rösta i allmänna val vilket verkar vara det enda sätt personer som bor i Sverige får att påverka landets framtid. Det är ju inte att flytta från landet som avgör. Det är vilka personer som sitter vid makten och vad de bestämmer som avgör.

 9. En icke oväsentlig del av problemet i den här frågan är väl egentligen vem det är som är den lede fi, vare sig man talar bokstavligt eller i rent metaforiska termer. Jag misstänker att många som funderar på att lämna landet inte gör det för att landet i sig självt har problem, utan för att det är landets styre i sig självt som är den lede fi i det här sammanhanget.
  Det påminner lite om den gamla historien när kroppsdelarna kom i bråk om vem som skulle bestämma över kroppen. Hjärnan menade givetvis att den skulle bestämma eftersom den utförde allt tankearbetet och kroppen skulle ligga väldigt illa till om den inte skötte sitt jobb. Hjärtat menade att det var han/hon som skulle bestämma för om det inte var för blodet som pumpades runt så … Likaså ville lungor, lever, händer, fötter och fan och hans moster vara den som bestämde.
  Tills då anuset upphov sin ljuva stämma och gjorde anspråk på att få bli ledare.
  Då skrattade de andra kroppsdelarna och sa: “Du kan väl inte få bestämma, det enda du bidrar med är ju en massa skit.”
  Då blev anuset surt och gick i strejk. Efter ett litet tag blev kroppen sjuk av alla ansamlade slaggprodukter som inte släpptes ut och fick en rejäl feber. Det började bli så illa att man började frukta för kroppens liv och alla kroppsdelarna bönade och bad till anuset: “Ja ja, snälla, släpp efter på ringmuskeln nu så att allt kan återgå till det gamla vanliga. Du får bestämma.”
  Det är därför det bara är arslen som styr.
  Och lite så är väl situationen i landet. Det finns inte ett lätt identifierbart problem att ta itu som alla är överens om. Det problemet som finns skapas av de i toppen som har alla maktbefogenheter. Vill man ställa saken på sin spets blir valet att dra sin kos eller göra revolution.

 10. Jag tyckte det var intressant och bra skrivet. Skall ta en titt på den föreningen.

  @utlandssvensk:
  Om någon generation kanske du och jag i förskingringen är som Irlandsättlingar i Bostontrakten – de där som samlade in pengar till IRA ännu på 80-talet …

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>