PortenUncategorizedVåldtäktsanklagad kvinna stängdes av pga Title IX – Stämmer universitetet Log in

Comments

Våldtäktsanklagad kvinna stängdes av pga Title IX – Stämmer universitetet — 2 Comments

 1. “inget av detta var inskrivet i lagen Title IX från början. Dessa är saker som politiker, byråkrater och jurister har lagt till i efterhand som tolkning av den ursprungliga texten. ”

  Detta är en aspekt av progressivismen. Den finns både till höger och till vänster, och kännetecknas av en tro på att det goda samhället kan nås genom politiska beslut, det vill säga lagstiftas fram.
  Problemet är att de dussin eller hundratal folkvalda vi har i olika länder inte har tid att lagstifta om all.

  Då måste man skapa myndigheter som kan stifta lagar, utan att de där besvärliga väljarna kommer ivägen.

  “Om detta låter som en maffia-beskyddarverksamhet så är det förmodligen för att det precis vad det rör sig om.”
  Jag tror det var hos Karen Straughan (GirlWritesWhat) jag först hörde om hur det genusindustriella komplexet är en miljardindustri. Många politiker, journalister, entreprenörer och aktivister lever helt på dessa lagar – och försörjs av skattebetalarna, förstås.

  För några år sedan var det en kvinna (andravågsfeminist, tror jag) som fick upp ögonen för detta först då hennes son drabbats. Då var det så dags. Hon var direkt medskyldig till att skapa systemet som fick honom avstängd.

 2. När jag började skolan som sjuåring kunde det hända att man fick höra ”skvallerbytta bing bång” – av skolfröken. Kanske inte precis vad den som just blivit snöpulad av en grupp fem år äldre barn så att man hade snö ända ner i byxbaken ville höra…

  I dagens USA tycks man hålla på att halka helt i andra diket. Det räcker gott och väl att någon känner sig förorättade så ska huvuden rulla. Vad som faktiskt hänt eller inte verkar nästan sakna betydelse.

  En högst personlig reflektion från min sida, som dessutom jämför helt olika tider och platser med varandra. Men någonstans känns det ändå som om världen i detta avseende gått direkt i fängelse utan att passera gå.

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>