PortenUncategorizedNu slår vi upp portarna till Värdedjupet Log in

Comments

Nu slår vi upp portarna till Värdedjupet — 8 Comments

 1. Pingback:GenusDebatten har försvunnit ner i Värdedjupet | Genusdebatten

 2. “Här placerade Dante de som var offer för sin lusta likt och kastades runt i tillvaron likt löv i en stormvind. Vad passar bättre än att placera feminism, genusvetenskap och rörelser som #MeToo”

  Jag trodde feminister skulle demoniseras för att de inte är sexpositiva/trakasseriförlåtande nog?

  “Låter som en utmärkt plats att placera de som aktivt försöker förpassa oss tillbaka till medeltiden genom sin miljöpolitik.”

  Som alla vet använde ingen kol på medeltiden/bronsåldern utan folk fick förlita sig på på solceller. En grym era.

 3. O Ljusbärare.

  Jag har följt genusdebatten med stor behållning i flera år. Visst var den roligare för några år sedan när feminister var inne och försökte genmäla ibland? Har inte feminismen tappat ångan en hel del på senare tiden? Liksom försvunnit in i introspektiv förvirring? Som när Kajsa Ekis Ekman konstaterar att det är svårt att komma någon vart i kampen när var och en själv definierar sitt kön och kan byta efter behag.

  Så jag förstår varför Ni prövar en ny infallsvinkel. Lycka till med detta nu. Jag är dock rätt tveksam till upplägget och namnet. Inbjuder det inte till allmänt gnäll och negativism, tror Ni? Kommer det att finnas plats här för skämt, satir och esprit?

  Salve,
  Vergilius

 4. Hmm, så länge har jag altså varit borta …
  Ser fram emot nystart. GD är död, länge leve VD!

 5. Ni är bögar. Anusdebatten och nu en hemsida om demoner och djävulen bra liknelse era pissluder och bögjävlar hahaha

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>