PortenUncategorizedSverige möts ‒ vilken humbug! Log in

Comments

Sverige möts ‒ vilken humbug! — 2 Comments

  1. Tack för tipset.
    “Vidare argumenterar Malin Holm för att det därmed kan behövas ett större fokus på hur demokratisk exkludering skulle kunna utformas för att skapa mer gynnsamma förutsättningar för jämlika offentliga samtal.” (min emfas)
    Man blir ju mörkrädd.

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>