PortenUncategorizedTjänstemän på Skolverket påstås ha struntat i regeringens och Jan Björklunds direktiv Log in

Comments

Tjänstemän på Skolverket påstås ha struntat i regeringens och Jan Björklunds direktiv — 1 Comment

  1. Skolan är ju ett typiskt sådant område där man söker “blocköverskridande överenskommelser”, eller med andra ord ett sådant område som inte påverkas av hur folk röstar. Lite som USA:s “bipartisan” utrikespolitik (som Trump hotade att bryta).

Kommentera gärna, men var medveten om att allt du säger kommer att hållas emot dig och förvärra ditt framtida lidande när du blir permanent placerad i värdedjupet. Din första kommentar måste godkännas av Morgonstjärnan, vilket innebär att du blir införd i hans svarta bok.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>